ORDER UTK GRAFIX WORK..kini d TUTUP :)
ORDER HANDMADE masih lagi d tutup :(..harga bole refer di bawah blog ni ye.....:)

Sunday, February 19, 2012

my lovely cousin~wedding card



aie sgt teruja kali ni cousin2 aie ni bg kepercayaan utk aie designkn something swit + simple for their special day......taaadaaa.. nilah hasilnya... bpeluh2 jgk la nk tnjuk kt dorg..heee..bkn ape.tkot dorg xsuke...sgala susah payah utk aie designkn ni btol2 mcabar kehendak hti aie sndiri tau..hee..

haa..if korg bminat nk aie designkn kad kawen utk korg..bole..RM100 aie akn caj utk 1 design..npe mahal sgt??haa...rasenye da xmhal kalo nk compare dgn penat lelah aie perah idea utk hasilkn sesuatu yg swit utk korg :) any design korg bole request..insyallah..aie will make it true :) heee....tp..ape yg korg kne sediakn sndiri..adalah..maklumat majlis secara detail lah..(dlm misrosoft word pun bole, peta majlis korg (conteng2 kt kertas then snap je, kalo rajin bole wt sndiri gune software yg korg biasa gune) tp kalo conteng2 tu biar proper lah sikit..sbb aie akn trace balik semuanya...n bg clear ye...so dat kite bole minimize kn kesilapan..

ok..sudah2 la cik aie oi mlalut2..hehe..ape2 nk tnye bole emel aie ye : syareena_4285@yahoo.com ...or bole je pm aie kt FB :)
http://www.cute-smiley.com
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment