ORDER UTK GRAFIX WORK..kini d TUTUP :)
ORDER HANDMADE masih lagi d tutup :(..harga bole refer di bawah blog ni ye.....:)

Saturday, May 7, 2011

doodling in my free time ~~

yang ni pun same la...conteng2 jgk..tp yg bezanye...ni request dri regular customer yg comei..heee...

ni namenye xde kje cari kje...haish~~gune grafik pen yg ade dpn mate je..haish.bsepah2 dakwat..hahhaha.ape2 pun aku mmg suke mconteng2 bile kje tgh melambak2 ats meja ni...huhuhu....

Yang ni plak..duk saje2 ni la time yg baek utk sketch ats packaging paper beg ni...haa..tu sbb yg ni exclusice skit utk customer handmade Ak.I.A ni....akn dpt exclusive free-hand doodle sketch paper beg....(pergh..pnjg btol nk explen)....hahha...tp ni lah antara 1 cara utk korg ingat Ak.I.A....insyallah..d smping Ak.I.A menjaet & mgekalkn quality handmade stuff keluaran Ak.I.A....korg suke x??


Hah...ape lgi??hihi..ni la kje time2 bosan vs boring..hahah...tgn kayu..tp nk jugek conteng2.,.taaaddaaa..ni lah hasilnye..hikhikhik...saje la tempek kt sini..nk meng'update' blog la katekn...hahhaa



http://www.cute-smiley.com
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment