ORDER UTK GRAFIX WORK..kini d TUTUP :)
ORDER HANDMADE masih lagi d tutup :(..harga bole refer di bawah blog ni ye.....:)

Friday, July 15, 2011

Official Logo for Ak.I.A





Finally....

Ak.I.A dh ade trademark @ logo rasminye sendiri.....Yeay!! tula..slame ni duk syok design org punye je kn....alhamdulliah....selepas logo Ak.I.A d ciplak n d jadikan hak cipta seorg 'crafter'....so..aie amik inisiatif laen n try come out dgn a few design..so..wat mse ni...ni je yg mampu utk otak ni berfikir...padahal mls nk cari gado gan 'crafter' tu... so..This Cute little monster is represent me...mulut berzip tu..mcm owner ni lah..hehe...pendiam tp otak bfikir je sntiasa...hehe tu yg ats pale tu mcm rmbut serabai je tu..hihi..This cute little monster..namenye DINDO..hee..sbb kdg2 die ni ding dong skit...haha..dlm mcari2 idea yg baru n fresh...


So..buat mse skrg ni...the color is still represent me as a lady...so..similar dgn PINK kn..

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. sangat chomel!!
    kalau guna design ni buat plushie or keychain mesti lagi adorable kan? tak berminat nak buat ke? hehe ^^

    ReplyDelete
  2. insyallah stitch....ade dlm planning..hehe...wish me luck yeah :)

    ReplyDelete